Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Έρικσεν: «Βρέθηκα κοντά στη Ντόρτμουντ»

Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε πολύ κοντά στη Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν μεταγραφεί στην Τότεναμ, έκανε ο Κρίστιαν Έρικσεν, μιλώντας στον δανέζικο Τύπο.

Έρικσεν: «Βρέθηκα κοντά στη Ντόρτμουντ»
Το όνομά του απασχόλησε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γηραιάς Ηπείρου. Τελικά ήταν η Τότεναμ αυτή που εξασφάλισε την υπογραφή του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς, ενισχυμένη με τα 100 εκατ. ευρώ που πήρε για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπόρεσε να ικανοποιήσει οικονομικά τον Άγιαξ.

Ο 21χρονος Δανός, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως βρέθηκε ένα… βήμα μακριά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, πριν υπογράψει στην Τότεναμ. «Όλο το καλοκαίρι ακούγονταν διάφορα για εμένα. Επίσημες προτάσεις, ωστόσο, έφτασαν πολύ λιγότερες στα γραφεία του Άγιαξ. Μία από αυτές ήταν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την πρώην ομάδα μου. Οι Γερμανοί με ήθελαν για να αντικαταστήσουν τον Γκέτσε, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στη Μπάγερν Μονάχου λίγο καιρό πριν. Τελικά, για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή και δεν έγινε τίποτα», σημείωσε ο Έρικσεν.

Κάνοντας πίσω η Ντόρτμουντ, δόθηκε η ευκαιρία στην Τότεναμ να μπει πιο αποφασιστικά στη διεκδίκηση του Έρικσεν, καταφέρνοντας, τελικά, να τον κάνει δικό της. Κάτι που ικανοποιεί τον νεαρό Δανό. «Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Η Τότεναμ έδειξε πως με ήθελε πολύ, έκανε τις διαπραγματεύσεις με αποφασιστικότητα και κατάφερε να συμφωνήσει με τον Άγιαξ. Βρέθηκα, λοιπόν, στο Λονδίνο και είμαι έτοιμος να κάνω μια νέα αρχή στην καριέρα μου, ελπίζοντας να κατακτήσω τίτλους και διακρίσεις με την καινούργια ομάδα μου», τόνισε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: