Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάμε… Βραζιλία!

Η αγχωτική νίκη επί του Λιχτενστάιν ανήκει στο παρελθόν, η Εθνική είναι έτοιμη να νικήσει την Λετονία (21:45, MEGA) και να κάνει ένα μεγάλo βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Πάμε… Βραζιλία
Πολύς λόγος έγινε για την Εθνική και τον τρόπο παιχνιδιού της. Το θέμα είναι όμως πως παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και παίρνει προκρίσεις για να λαμβάνει μέρος στις κορυφαίες διοργανώσεις. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε το Λιχτενστάιν, γνωρίζοντας πως δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τώρα, ήρθε η σειρά της Λετονίας. Τα παιδιά του Σάντος έχουν υποχρέωση να νικήσουν και τους Λετονούς, για να κάνουν ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει ακόμα πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα. Πιθανότατα, θα ξεκινήσει τους έντεκα που δοκίμασε την πρώτη φορά στην προπόνηση. Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξιά, Τζαβέλλας αριστερά, με τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Μανιάτης και Κατσουράνης θα είναι στα χαφ, μπροστά τους οι Σαλπιγγίδης, Νίνης και Σαμαράς, ο οποίος επιστρέφει. Ο Μήτρογλους θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι Λετονοί, με νέο προπονητή τον Μάριαν Πάχαρς, έρχονται στην Αθήνα για να δείξουν το καλύτερο δυνατό. Η Λετονία ξαναχτίζεται με βάση το αειθαλή Βερπακόφσκις, ο οποίος σήμερα θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές αλλά δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ρούντνεφς που παίζει στο Αμβούργο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: