Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάντελιτς: «Ο Μιλίνκοβιτς αξίζει τον σεβασμό όλων»

Ως τον πιο ανερχόμενο τεχνικό της Σερβίας χαρακτήρισε ο Μάρκο Πάντελιτς το νέο τεχνικό του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Πάντελιτς: «Ο Μιλίνκοβιτς αξίζει τον σεβασμό όλων»
Προπονητή μεγάλου επιπέδου χαρακτήρισε ο Μάρκο Πάντελιτς τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, προσθέτοντας πως πρόκειται για τον πιο ανερχόμενο τεχνικό της Σερβίας.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Μιλίνκοβιτς αξίζει τον σεβασμό όλων, ενώ συμπλήρωσε πως ο κόσμος θα πρέπει να του δώσει μία πίστωση χρόνου δεδομένου ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με την καινούρια του ομάδα, Άρη, και αυτό θα δυσκολέψει το έργο του.

«Πρόκειται ίσως για τον πιο ανερχόμενο τεχνικό στη Σερβία. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Είναι ένας προπονητής μεγάλου επιπέδου που όμως δεν είχε τις ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο και τις ικανότητες του. Ξέρω ότι τον ήθελαν ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν. Είναι πολύ τυχερός ο Άρης που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πάντελιτς για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Στον Άρη πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί γιατί πρόκειται για έναν προπονητή που αξίζει τον σεβασμό όλων. Πρέπει να του δώσουν την ευκαιρία αλλά και πίστωση χρόνου για να δείξει τη δουλειά του. Και αυτό γιατί ο Μιλίνκοβιτς δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα και αυτό είναι από μόνο του μειονέκτημα. Είναι τρομερός στο να φτιάχνει ομάδες. Αρέσκεται να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές και για αυτό και έχει αναδείξει πολλούς από τη Σερβία».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: