Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ΟΑΚΑ ο Τσαρτσαρής!!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς το παρών στην απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής. Αγωνία για Λάσμε.

Στο ΟΑΚΑ ο Τσαρτσαρής!
Ο πρώην διεθνής φόργουορντ που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από τρεις μήνες, πέρασε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσει την προπόνηση, να μιλήσει με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες και προπονητές του και να πάρει… μυρωδιά από τα αποδυτήρια του γηπέδου που μεγαλούργησε στην καριέρα του. Οι συντελεστές της ομάδας όπως ήταν φυσικό, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για αυτή την επίσκεψη, ενώ δεν παρέλειψαν να… μπιζάρουν τον «Τσάρι», λέγοντάς του να βάλει φανέλα και σορτ και να γυρίσει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 34χρονος άσος, απάντησε με πολλά χαμόγελα στις… προκλήσεις και ανανέωσε το ραντεβού με του με τους «πράσινους», καθώς είναι σίγουρο ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν θα είναι δίπλα τους.

Σήμερα τα… μαντάτα για Λάσμε

Εν τω μεταξύ και ενώ η προετοιμασία συνεχίστηκε και χθες χωρίς νεότερα προβλήματα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν σήμερα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Στεφάν Λάσμε. Ο γκαμπονέζος σέντερ που απέχει από τη προετοιμασία λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο, θα μάθει σήμερα για τη πορεία της αποθεραπείας του και το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις. Σε ότι αφορά τον Τζέιμς Γκιστ, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αργεί η μέρα που θα είναι σε θέση να προπονηθεί στο 100%. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: