Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ξανά για Ταταρουσάνου ο Ολυμπιακός!!

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει λήξει αλλά «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Ο Ολυμπιακός κοιτά ξανά την περίπτωση του Ταταρουσάνου, σύμφωνα με τους Ρουμάνους.

Ξανά για Ταταρουσάνου ο Ολυμπιακός
Την περίπτωση του Τσίπριαν Ταταρουσάνου εξετάζουν ξανά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ρουμάνικα δημοσιεύματα. Οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν δύο ανθρώπους για να τσεκάρουν από κοντά τον 27χρονο τερματοφύλακα στον αγώνα της εθνικής Ρουμανίας με την Ουγγαρία.

«Οι δύο άνθρωποι του Ολυμπιακού τον παρακολουθήσαν και επιθυμούν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Οι πρωταθλητές Ελλάδος τον παρακολουθούν για περισσότερο από δύο μήνες γνωρίζοντας ότι σε λίγο καιρό μπαίνει στους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις για πιθανή επέκταση του συμβολαίου του με τη Στεάουα έχουν ναυαγήσει προς το παρόν και οι πιθανότητες να φύγει ο Ταταρουσάνου είναι πολλές», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός του χρόνου το καλοκαίρι θα αναζητά και πάλι γκολκίπερ αφού ο Ρομπέρτο είναι δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς ενώ το συμβόλαιο του Ρόι Κάρολ λήγει. Οπότε η περίπτωση του Ταταρουσάνου είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού μπορεί να αποκτηθεί ελεύθερος! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: