Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κοεντράο: «Να αποδείξω πως αξίζω τη φανέλα της Ρεάλ»

Την πρόθεσή του να εργαστεί σκληρά προκειμένου να αποδείξει πως αξίζει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Φάμπιο Κοεντράο μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

Κοεντράο: «Να αποδείξω πως αξίζω τη φανέλα της Ρεάλ»
Τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και υπό μορφή δανεισμού. Την ύστατη στιγμή, όμως, δεν επήλθε συμφωνία και έτσι ο Φάμπιο Κοεντράο παρέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου καλείται να αποδείξει πως αξίζει να φορά τη φανέλα της. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα «Calcio News 24.com».

«Η αλήθεια είναι πως βρέθηκα πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Όμως έμεινα στη Ρεάλ, την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη και για αυτό δεν θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος από την κατάληξη της υπόθεσής μου», είπε ο Πορτογάλος αμυντικός.

Οι στόχοι του Κοεντράο για την νέα χρονιά είναι ξεκάθαροι. «Θέλω να βελτιωθώ ως παίκτης και να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρσι έκανα ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα. Φέτος θέλω μέσα από τη σκληρή δουλειά να γίνω ακόμα καλύτερος και να κερδίσω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Όσο για την ομάδα μου, θα διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους, με το Τσάμπιονς Λιγκ να παραμένει ο μεγάλος μας στόχος», σημείωσε ο Φάμπιο Κοεντράο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: