Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ρυθμούς… φιλικών ο Ολυμπιακός!!

Αντίστροφα μετράνε στον Ολυμπιακό για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το προσεχές σαββατοκύριακο οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Πάτρας.

Σε ρυθμούς… φιλικών ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός συνέχισε χθες για έκτη ημέρα τη σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι», τρέχουν καθημερινά χιλιόμετρα και γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του μετρ του είδους, Ανδρέα Γκατζούλη, κάνουν βάρη στο γυμναστήριο και φυσικά παίζουν μπάσκετ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσπαθεί καθημερινά να βάλει τους νέους στην φιλοσοφία των πρωταθλητών Ευρώπης. Το ευχάριστο από χθες είναι ότι και ο Ματ Λοτζέσκι μπήκε σε ρυθμούς επιστροφής, αφού άρχισε τρέξιμο και έκανε ατομικό με μπάλα, καθώς η αποθεραπεία του τραυματισμού του στον τετρακέφαλο πάει από το καλό στο καλύτερο.

Πάντως, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ αρχίζουν σιγά-σιγά να κινούνται σε ρυθμούς φιλικών αγώνων, αφού η ομάδα θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά το σαββατοκύριακο θα μεταβεί στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός Απόλλωνας. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τους «μελανόλευκους», θα συμμετάσχουν η ιταλική Μοντεγκρανάρο που θα είναι και η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» το Σάββατο (14/09, 20:00) στον άτυπο ημιτελικό, αλλά και ο ΑΓΟΡ που θα αντιμετωπίσει στο άλλο ματς τον Απόλλωνα. Οι νικητές και οι ηττημένοι των δύο αγώνων, θα κοντραριστούν τη Κυριακή σε μεγάλο και μικρό τελικό αντίστοιχα και έτσι η τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ευρώπης θα έχει τη πρώτη ευκαιρία για συμπεράσματα και οι παίκτες για… ξεμούδιασμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: