Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Καλά, να τον αφήσουν ελεύθερο;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το σενάριο που ακούστηκε για τον Κάτσε μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Τα άκρα, η «καμπάνα» και οι μετοχές που... ανεβοκατεβαίνουν. Το άκουσα σε ένα ραδιόφωνο που έκανε αθλητική εκπομπή να πέφτει σαν πληροφορία ή τέλος πάντων σαν ενδεχόμενο. Και γενικά είναι ένα σενάριο που έχει ψιλοπαίξει. Έστω αν και για μένα έχει πολύ μικρή πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Για να μην πω, ελάχιστη.
Στα άκρα
Και τι ήταν αυτό που ειπώθηκε; Ότι υπάρχει ενδεχόμενο, αν τραβηχτεί στα άκρα το θέμα του Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, να τον διώξει ο δικέφαλος και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.
Εξελίξιμος
Και κάθεσαι και λες: «Καλά, είναι δυνατόν να τον αφήσουν ελεύθερο;». Εδώ λέμε για έναν παίκτη πιτσιρικά, εξελίξιμο, που έχει δείξει ότι έχει προσόντα και, μάλιστα, έχει αποκτήσει πια τόσες εμπειρίες. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο; Και να μην έχει ο ΠΑΟΚ κανένα όφελος;
Μετά την φωτογραφία
Για να πω την αλήθεια, λοιπόν, εγώ δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο ούτε μια στο εκατομμύριο. Κι αν στο φινάλε ο ΠΑΟΚ για τον άλφα ή βήτα λόγο αποφασίσει, όπως έχει δικαίωμα, ότι δεν θέλει άλλο τον παίκτη στον σύλλογο μετά απ’ αυτή την φωτογραφία στο facebook, τότε μπορεί εύκολα να τον πουλήσει τον Γενάρη σε έναν σύλλογο του εξωτερικού και να βγάλει κι ένα τσουβάλι χρήματα. Τι πιο λογικό στην περίπτωση που ενδεχομένως αποφασιστεί να χωρίσουν τα τσανάκια τους; Αν κι αυτό είναι κάτι που ουδείς το ξέρει αυτή τη στιγμή.
Οι μετοχές
Δεν είναι ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που δεν θα βρεις ομάδα για να τον δώσεις. Όπως είπαμε, είναι τέτοια η ηλικία του που έχει αποκτήσει αρκετά καλή μεταπωλητική αξία. Οι μετοχές του είναι ψηλά μετά την γεμάτη περσινή σεζόν, έστω κι αν ο Στέφενς δεν τον προορίζει για βασικό φέτος.
Η τροπή
Τέλος πάντων. Πολλά γράφονται και λέγονται. Από σενάρια άλλο τίποτα, δηλαδή. Θα δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει τελικά στο θέμα του Κάτσε και με την τροπή που έχει πάρει το ζήτημα, ύστερα από τα τελευταία γεγονότα. Αν τιμωρηθεί από τον ΠΑΟΚ, ποια θα είναι η καμπάνα (βαριά ή πιο ελαφριά), αν θα ξεθυμάνει η ιστορία κάποια στιγμή κλπ. Υπάρχει δρόμος μέχρι να οριστικοποιηθεί τι θα γίνει.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: