Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τερίμ: «Ψάχνουμε ένα θαύμα»

Την άποψη ότι η Τουρκία αναζητά ένα θαύμα για να διεκδικήσει μέσω μπαράζ την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Φατίχ Τερίμ.

Τερίμ: «Ψάχνουμε ένα θαύμα»
Το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ, που βρίσκεται για τρίτη φορά στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας, ήταν νικηφόρο (5-0 την Ανδόρα), ωστόσο, ο στόχος της κατάκτησης της δεύτερης θέσης του 4ου προκριματικού ομίλου, μόνο εύκολος δεν είναι.

Οι Τούρκοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Ρουμανία και έναν λιγότερο από την τρίτη Ουγγαρία και απομένουν μόλις τρία παιχνίδια.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA, τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά ψάχνει ένα θαύμα, ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες, θα τις εξαντλήσουν.

«Το να προσπαθήσω να πετύχω κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο είναι στο DNA μου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ψάχνουμε ένα θαύμα. «Το αν θα τα καταφέρουμε, δεν εξαρτάται μόνο από τον χρόνο, αλλά από πολλούς παράγοντες» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αν προετοιμαστούμε σωστά, δουλέψουμε σκληρά και βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάνουμε στις προπονήσεις, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσωπικά θα κάνω τα πάντα και θα προσεύχομαι να γίνει. Προς το παρόν, προέχει το παιχνίδι με τη Ρουμανία και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: