Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Τιμή σε Μπουτάρη»


Ο Παναγιώτης Στεφανίδης, πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών του Άρη, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena89,4 σχετικά με το περίπτερο στην ΔΕΘ.
Για την παρουσία του Μπουτάρη στην ΔΕΘ και ειδικότερα στο περίπτερο του Άρη:
stefanidhs«Είναι και ο πρώτος δημότης είναι  και ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ τον Άρη στο οικονομικό. Ήρθε η ώρα να τιμηθεί. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάντρεμα του ποδοσφαίρου με το μπάσκετ για να δείξουμε ότι ο Άρης είναι ενιαίος. Ο Αλέκος ο Αλεξιάδης είναι θρύλος για τον Άρη και θα τιμήσει τον Γιάννη Μπουτάρη γιατί είναι ένας παράγοντας που βοήθησε πάρα πολύ και είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε»
Αν σκέφτονται να διοργανώσουν και άλλες εκδηλώσεις:
«Υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν θέλω να ανακοινώσω. Θέλουμε να κάνουμε δύο εκδηλώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο. Το περίπτερο του Άρη πρέπει να το έχουν επισκεφτεί πάνω από 5,000 άτομα μέχρι στιγμής. Και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από τα φυλλάδια που μοιράζονται και από τα στοιχεία για τους διαγωνισμούς» ενώ αναφέρθηκε στο βίντεο που παίζει στο περίπτερο με την ιστορία της ομάδας:
«Είναι ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο. Εγώ προσωπικά στο εφτάλεπτο έφυγα. Βλέπεις κάποια πράγματα και συνειδητοποιούμε όλοι ότι το μέγεθος της ομάδας είναι τεράστιο. Οι δύσκολες στιγμές έρχονται και φεύγουν αρκεί να είσαι εκεί. Το ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε. Μέσα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε ο Άρης δείχνει το μεγαλείο του. Αυτό το περίπτερο το πώς στήθηκε είναι η απόδειξη ότι θέλει μεράκι διάθεση και τον τρόπο. Στήθηκε μέσα σε 10 μέρες. Εγώ σαν τρίτος επειδή δεν συμμετείχα στην δημιουργία έμεινα εντυπωσιασμένος. Εμένα με ικανοποιεί πάρα πολύ σαν εικόνα» ενώ αναφορικά με όσους επικρίνουν την απόφαση για περίπτερο στην ΔΕΘ:
«Γιατί να μην το κάνουμε η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός και ο Άρης δεν μπορεί να λείπει»
Για την παρουσία του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του Άρη:
«Κάποιες τακτικές στον Άρη πρέπει να αλλάξουν. Ο κύριος Ζέρβας πέρασε από το περίπτερο και δεν μπορούσαμε να μην τον αφήσουμε να μπει. Είναι προτιμότερο να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Έκανε κάποιες άστοχες δηλώσεις αλλά παραμένει αντιδήμαρχος. Ο λόγος που θέλαμε μπει στο περίπτερο ήταν για να συνειδητοποιήσει για ποια ομάδα μιλάει. Να δει τα λάβαρα και τους δεκάδες τίτλους. Και προς τιμήν του που ήρθε στο περίπτερο του Άρη. Αφού κάθισε και άκουσε αυτά που άκουσε, δέχθηκε να κάτσει να ακούσει την ιστορία και να πάρει και πράγματα στο τέλος»
Θα πάει ο Γκάλης στην ΔΕΘ;
«Θα δούμε αν έρθει ο Γκάλης. Κοιτάξτε να δείτε δεν μπορεί να λείπει από το περίπτερο. Το πώς θα γίνει η εκδήλωση θα δρομολογηθεί. Ο Νίκος Γκάλης δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει επικοινωνιακά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, μετά από αυτό που έγινε με τον αγώνα προς τιμήν του. Και τελικά ίσως να ήταν καλύτερο που τιμήθηκε μετά από 20 χρόνια γιατί κατάλαβε και ο ίδιος ότι μετά από τόσα χρόνια παραμένει σημαία. Είχε γίνει χαμός η τηλεθέαση έσπασε τα νούμερα και ο κόσμος έδειξε ότι δεν ξεχνάει»
Για τον νέο τεχνικό της ποδοσφαιρικής ομάδας:
«Του εύχομαι καλή επιτυχία. Τα μηνύματα είναι καλά. Έχει βραβευτεί δύο φορές και πιστεύουμε θα βοηθήσει την ομάδα. Έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας» ενώ για την Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:
«Δεν έχει βγει ακόμη η ανακοίνωση  από το Υπουργείο. Είμαι και εγώ σε αναμονή και καθημερινά είμαστε στα τηλέφωνα. Βγήκαν εμπόδια όπως άδειες, απεργίες όμως το  έχουμε κάνει μεσανατολικό το θέμα της αύξησης. Γίνανε όλοι ειδικοί»
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Σήμερα είναι τα εγκαίνια που θα έρθει να τιμηθεί ο δήμαρχος και θέλω να δείξουμε ποιοι είμαστε οι Αρειανοί. Καλώ όλους τους φιλάθλους να έρθουν και σε κόσμια επίπεδα να αποδείξουμε τι ομάδα είναι ο Άρης. Στην έκθεση μέσα είναι ξένοι, γονείς με τα παιδιά, και ο Άρης πρέπει να δείξει ότι είναι πολιτισμός και ήθος και όχι ψευτοεπεισόδια»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: