Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Περίμενα καλύτερο τον Παναθηναϊκό»

Καλύτερο Παναθηναϊκό περίμενε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο φορ της Παναχαϊκής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM τόνισε πως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι και ευχήθηκε του χρόνου να είναι στη Σούπερ Λίγκα.

«Περίμενα καλύτερο τον Παναθηναϊκό»
Έναν καλύτερο Παναθηναϊκό περίμενε στο χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Ο επιθετικός των Πατρινών μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, οι συμπαίκτες του έκαναν πολύ καλή δουλειά και γι' αυτό οι «κοκκινόμαυροι» πήραν την φιλική νίκη με σκορ 2-1. «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αργός στις κινήσεις του», πρόσθεσε σχετικά.

Όσον αφορά για την ομάδα του, υπογράμμισε πως στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός πίστευα πως θα είναι καλύτερος από ότι έδειξε. Σίγουρα και με την καλή απόδοση που είχαμε εμείς, δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι toy. Παίζει ρόλο και το γεγονός πως είχε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δεν υπήρχε η συνοχή που έπρεπε να δείξει. Βέβαια, ξεχώρισαν και κάποιοι παίκτες, αλλά ήταν μόνοι τους για να διασώσουν την εικόνα του. Γενικά είχε πολύ αργές επιλογές. Αυτό μας βοήθησε, κλείσαμε τους χώρους. Δεν ήταν γρήγορος ο Παναθηναϊκός, δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους, κάναμε το παιχνίδι μας και προηγηθήκαμε με δύο τέρματα».

Για τα παράπονα του Αναστασίου: «Ίσως οι παίκτες του να μην έδειξαν την κατάλληλη σοβαρότητα. Αυτό θα το κοιτάξει ο προπονητής της ομάδας. Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αργός στις επιλογές του».

Για την φετινή ομάδα σε σχέση με την περσινή: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις, γιατί είναι εντελώς διαφορετικές, έχει αλλάξει εντελώς το πρόσωπο της ομάδας. Φέτος νομίζω πως τον περίμενα λίγο καλύτερο, αλλά δεν μου έδειξε τα στοιχεία που περίμενα».

Για τον παίκτη… κλειδί του ΠΑΟ: «Ο Πράνιτς προσπάθησε να βοηθήσει δημιουργικά τον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν μόνος, ίσως δεν ήταν και σε καλή μέρα ο Μέντες και γενικά το κέντρο της ομάδας. Τότε, αναγκαστικά δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις».

Για την Παναχαϊκή: «Μου φέρθηκαν πολύ ωραία οι άνθρωποι της Παναχαϊκής. Είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καββακά στον Πλατανιά. Δεν είχα και κάτι άλλο να με ικανοποιεί από την Σούπερ Λίγκα, γι’ αυτό επέλεξα την Παναχαϊκή. Είμαστε αισιόδοξοι πως έχουμε κάνει πολύ καλή ομάδα, να πάρουμε ώθηση από την δύσκολη νίκη με τον Παναθηναϊκό και μακάρι να είμαστε στην Football League του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: