Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ρυθμούς… Μακουκούλα!!

Στους ρυθμούς του Αρίζα Μακουκούλα κινούνται άπαντες στον ΟΦΗ. Κορυφώνονται οι εξελίξεις, που θέλουν τον παίκτη να έρχεται ακόμα και την Τρίτη στην Ελλάδα.

Σε ρυθμούς… Μακουκούλα
Ο Αρίζα Μακουκούλα είναι το πιο «hot» θέμα αυτή την στιγμή στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κινούνται για την απόκτηση του Κονγκολέζου φορ, ώστε να κλείσουν με αυτό τον τρόπο τις κινήσεις τους σε ένα… γεμάτο μεταγραφικό καλοκαίρι.

Οι πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας έβγαλαν στην επιφάνεια προβλήματα επιθετικής φύσης για τον Παύλο Δερμιτζάκη, αφού μετά από τρεις αγώνες και χωρίς τον τραυματία Παπάζογλου, η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει και μετράει δύο ισοπαλίες στην έδρα της και μια ήττα στη Βέροια.

Έτσι, μετά και το «ναυάγιο» με τον Ραούλ Ταμούδο, ο ΟΦΗ στράφηκε στην περίπτωση του Αρίζα Μακουκούλα, προκειμένου να ενισχυθεί στις… καθυστερήσεις και να αποκτήσει έναν επιθετικό που μπορεί, σχετικά σύντομα, να βοηθήσει.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κορυφώνονται και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμα και την Τρίτη, ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Ηρακλείου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: