Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Greek… therapy!

Συζητήσεις επί συζητήσεων του Αντρέα Τρινκιέρι με τους διεθνείς και των παικτών μεταξύ τους, προκειμένου να… αντεπιτεθεί η Εθνική. Ο ρόλος και τα λόγια των «παλιών».

Greek… therapy
Σε ομαδική θεραπεία δια των συζητήσεων επιδίδονται από χθες τα μέλη της Εθνικής ομάδας, που από το μεσημέρι βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο αγωνιστικό, όσο κυρίως πνευματικό και ψυχολογικό και για το λόγο αυτό μετά το χθεσινό σοκ της ήττας από τη Φινλανδία έχουν ακολουθήσει ώρες κουβέντας του Αντρέα Τρινκιέρι με τους διεθνείς και των παικτών μεταξύ τους.

Κομβικό ρόλο στην προσπάθεια αφενός μεν αναπτέρωσης του ηθικού και αφετέρου διόρθωσης της ομάδας στα σημεία που πονά παίζουν οι παλιοσειρές και ειδικά ο Νίκος Ζήσης με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δυο τους έχουν κάνει πολλές συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τον προπονητή. Αυτό που τονίζουν και το οποίο βρίσκει σύμφωνους όλους είναι πως «… πρέπει να γίνουμε πιο σκληρή σαν ομάδα. Να απαντάμε στο δυναμισμό των αντιπάλων με τον ίδιο τρόπο. Κι ας κάνουμε φάουλ».

Παράλληλα επισημαίνουν πως «… δεν έχει χαθεί τίποτα. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε ακόμη και τρεις νίκες, αρκεί να παίξουμε με πάθος και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας». Οι διεθνείς θεωρούν πως ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Ισπανία την Πέμπτη (18:45) μπορεί να αλλάξει άρδην το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και να δώσει φτερά στα πόδια τους, παρότι οι δύο αυτοί βαθμοί από μόνοι τους δεν θα αρκούν αν δεν συνοδευτούν τουλάχιστον από μία ακόμη νίκη απέναντι σε Σλοβενία το Σάββατο (22:00) και Κροατία τη Δευτέρα (15:30). «Στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε την κατάσταση. Μόνοι μας βρεθήκαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση και μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να το πιστέψουμε», τόνιζαν οι παίκτες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: