Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ξανάγινε αυτό με Στέφενς!!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε φέτος στον ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές και τον Στέφενς. Και είναι, βέβαια, απορίας άξιον πώς το δέχθηκε ένας προπονητής της αξίας του Ολλανδού. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι η επικείμενη μεταγραφή του Γερμανού αμυντικού, Αλεξάντερ Μάντλουνγκ, είναι η μοναδική φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ που αποτελεί προσωπική επιλογή του Χουμπ Στέφενς! Όχι, δεν κάνουμε καμία πλάκα...
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Ολλανδός τεχνικός δεν εισηγήθηκε καμία από τις προηγούμενες μεταγραφές του Δικέφαλου. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε φέτος το καλοκαίρι δώδεκα ποδοσφαιριστές (Σκόνδρας, Γκαρσία, Λόπεθ, Τζιόλης, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Λούκας, Νέτσιντ, Στοχ, Νίνης, Τζαβέλλας, Ολίσε) και ούτε ένας δεν φέρει τη "σφραγίδα" του προπονητή του!
Μόνο ο Μάντλουνγκ, ο 31χρονος στόπερ, η 13η φετινή και προφανώς τελευταία προσθήκη του Δικέφαλου, είναι μεταγραφή μετά από έγκριση του Στέφενς. Και, φυσικά, αυτό που είναι απορίας άξιον είναι πώς ένας προπονητής της αξίας και της εμπειρίας του Στέφενς δέχθηκε να μην έχει κανένα λόγο στις προηγούμενες κινήσεις της διοίκησης. Πώς επέτρεψε, δηλαδή, να δουλέψει με παίκτες που δεν γνώριζε, ή δεν τους διάλεξε αυτός.
Αν και, όπως αναφέραμε σε πρόσφατο θέμα, ο Στέφενς έχει αρχίσει ήδη να ..."αποψιλώνει" τους ποδοσφαιριστές που του "φόρτωσαν". Η αρχή έγινε με τον Σπυρόπουλο, ακολούθησε ο Λόπεθ και έπεται και συνέχεια. Εδώ θα είμαστε και εδώ θα είσαστε.
Πάντως, να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για έναν προπονητή. Ακόμα και του μεγέθους του Στέφενς. Γιατί στις πρώτες στραβές θα υπάρχει η εύκολη δικαιολογία. "Αυτούς τους παίκτες μου πήρανε, αυτούς βάζω", θα πει ο Ολλανδός αν η ομάδα του δεν παίζει μπάλα. Και δεν θα έχει κι άδικο...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: