Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Προσοχή συνιστά ο Φαν Χάαλ!!

Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες της Ολλανδίας ο Λουίς Φαν Χάαλ ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Προσοχή συνιστά ο Φαν Χάαλ
Η πρόσφατη γκέλα (2-2) της Ολλανδίας με την Εσθονία και μάλιστα με τους «οράνιε» να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον σημερινό αγώνα με την Ανδόρα, ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την δέουσα προσοχή και να αποδείξουν στο χορτάρι ότι είναι καλύτερη ομάδα.

«Δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, πάντα είναι δύσκολο. Αμύνονται όλοι μαζί και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες μας» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε προσεγγίσει το παιχνίδι πολύ σοβαρά, όπως κάνουμε πάντα. Σαφώς και έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλο μας, αλλά το ίδιο ίσχυε και με την Εσθονία, την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Η Ολλανδία είναι πρωτοπόρος του 4ου προκριματικού ομίλου με 19 βαθμούς και με νίκη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας που την ακολουθούν, σφραγίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: