Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «Λούτσο» ήρθε για να μείνει!!

Ευδιάθετος και με πλατύ χαμόγελο έφτασε στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ούτως ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. «Λεπτομέρειες για την συμφωνία», είπε.

Ο «Λούτσο» ήρθε για να μείνει!
Από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην Αθήνα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός λίγο μετά τις 17:30 πάτησε το πόδι του στην χώρα μας -μέσω Φρανκφούρτης- κι αν μη τι άλλο εμφανίστηκε χαρούμενος για την διαφαινόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο «Λούτσο», που έφτασε με πολλές αποσκευές, δείγμα του ότι ταξίδεψε για... μόνιμη εγκατάσταση, ανέφερε πως έχουν απομείνει ελάχιστες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανήκει ξανά στο δυναμικό του τριφυλλιού.

«Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει οτι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα», ήταν τα πρώτα του λόγια στο «Ελ. Βενιζέλος» και στη συνέχεια σχολίασε τον βαθμό ετοιμότητάς του και το κατά πόσο θα μπορεί να αγωνιστεί έγκαιρα:

«Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: