Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πάχαρς: «Μάχη μέχρι τέλους»

Αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2014 είναι η Λετονία, όπως δήλωσε ο Μάριαν Πάχαρς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα.

Πάχαρς: «Μάχη μέχρι τέλους»
Μπορεί η Λετονία να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ωστόσο, στο αποψινό (10/09, 21:45) παιχνίδι με την Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν θα είναι εύκολη λεία. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάριαν Πάχαρς δεσμεύτηκε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

«Εμείς πιστεύαμε ότι θα περάσουμε στα τελικά. Ο κάθε προπονητής δεν μπορεί να πει στους παίκτες του ότι δεν πιστεύει στην πρόκριση. Στόχος είναι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε σχέση με το παιχνίδι στη Ρίγα, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα, αφού λείπουν έξι παίκτες που αγωνίστηκαν τότε. Έχουμε καλέσει νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μπορεί η εθνική Λετονίας μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία του 2004, όταν και προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO, απάντησε: «Βεβαίως έχουμε σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλουμε επανάληψη της αυτής της επιτυχίας, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: