Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λάμπαρντ: «Προτεραιότητα η νίκη όχι η κατοστάρα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τη συμμετοχή του κόντρα στην Ουκρανία την Τετάρτη, θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές με τα «λιοντάρια», αλλά για τον ίδιο προέχει η νίκη

Λάμπαρντ: «Προτεραιότητα η νίκη όχι η κατοστάρα»
Ο εμβληματικός ηγέτης της Τσέλσι, αν πάρει μέρος στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη, ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αγγλία, θα γίνει ο 8ος κατοστάρης στην ιστορία των «λιονταριών», ωστόσο για τον ίδιο εκείνο που προέχει είναι η επικράτηση σε αυτό το παιχνίδι.

«Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Απλά ελπίζω να πάρω μέρος στο ματς. Δεν θα ήταν όμορφο να πιάσω τις 100 συμμετοχές και να μην είναι θετικό το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν φανταζόμουν για να είμαι ειλικρινής πως θα μπορούσα να φτάσω τις 100 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Θα είμαι περήφανος, οι 100 συμμετοχές σημαίνουν μια μακρά θητεία, αλλά θα προτεραιότητα μου είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Η Αγγλία μπορεί να προηγείται στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ της ευρωπαϊκής ζώνης, όμως είναι ισόβαθμη με το Μαυροβούνιο που έχει έναν αγώνα περισσότερο, ενώ οι Ουκρανοί βρίσκονται έναν πόντο πίσω. Ο Ρόι Χόγκτσον δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε τον τραυματία Στάριτζ.

Οι επτά παίκτες της Αγγλίας που έχουν συμπληρώσει 100 και πάνω συμμετοχές:
1. Πίτερ Σίλτον 125
2. Ντέιβιντ Μπέκαμ 115
3. Μπόμπι Μουρ 108
4. Μπόμπι Τσάρλτον 106
5. Μπίλι Ράιτ 105
6. Άσλεϊ Κόουλ 104
7. Στίβεν Τζέραρντ 104 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: