Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οσβάλντο: «Δεχόμουν απειλές στη Ρώμη»

Η άσχημη συμπεριφορά των οπαδών της Ρόμα, ήταν η αιτία που οδήγησε τον Ντανιέλ Οσβάλντο στην απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Σαουθάμπτον, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Οσβάλντο: «Δεχόμουν απειλές στη Ρώμη»
Μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Λάτσιο, ο Ντανιέλ Οσβάλντο έγινε το… κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Ρόμα. Η απρεπής συμπεριφορά του απέναντι στον προπονητή του, Αουρέλιο Αντρεατσόλι, ο οποίος «τόλμησε» να μην τον χρησιμοποιήσει, καθώς και η απουσία του από την απονομή, εξόργισε μια σημαντική μερίδα τιφόζι των «Τζαλορόσι», οι οποίοι έκαναν τη ζωή δύσκολη στον διεθνή φορ. Ως λύση για να διευθετηθεί το πρόβλημα, επιλέχτηκε η παραχώρηση του Οσβάλντο στη Σαουθάμπτον, στην οποία νιώθει, επιτέλους, ήρεμος, όπως δήλωσε στον ιταλικό Τύπο.

«Η κατάσταση στη Ρώμη είχε ξεφύγει. Έβρισκα μηνύματα στους τοίχους του σπιτιού μου, λάμβανα απειλητικά τηλεφωνήματα, γενικά η ζωή μου είχε γίνει ανυπόφορη. Αν και δεν ήθελα να φύγω από τη Ρόμα, αναγκάστηκα να συμφωνήσω με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία θεώρησε πως μια μεταγραφή θα διόρθωνε την κατάσταση», δήλωσε ο Οσβάλντο.

Από τα λόγια του συμπεραίνει κανείς, πως η μεταγραφή του στη Σαουθάμπτον δεν ήταν επιλογή του. «Πάντα ήθελα να δοκιμαστώ σε ένα πρωτάθλημα σαν το αγγλικό. Μου δόθηκε η ευκαιρία και δεν την έχασα. Επέλεξα να πάω στη Σαουθάμπτον, δεν με ανάγκασε κανείς. Για αυτό νιώθω ικανοποιημένος, αλλά και ήρεμος, αφού αυτό ήταν το ζητούμενο», εξήγησε ο διεθνής επιθετικός.

Ωστόσο, ο Οσβάλντο παραδέχεται πως φέρει και αυτός ευθύνες. «Βλέποντας πιο ψύχραιμα όσα έγιναν, ξέρω πως φταίω και εγώ για κάποια πράγματα. Η αντίδρασή μου μετά τον τελικό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να με απειλούν. Κάποιοι στην Ιταλία δεν ξέρουν πώς είναι να υποστηρίζεις την ομάδα σου και το κάνουν με λάθος τρόπο», τόνισε.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο δυναμικός φορ φάνηκε αισιόδοξος. «Πρέπει να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον, αλλά νιώθω πολύ καλά και είμαι βέβαιος πως, μόλις σημειώσω το πρώτο γκολ, όλα θα γίνουν καλύτερα. Πάντως, δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Έπρεπε να φύγω από τη Ρόμα και αυτό έκανα», υπογράμμισε με σιγουριά ο Ντανιέλ Οσβάλντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: