Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ζιντάν: «Ρονάλντο ή Ριμπερί για Χρυσή Μπάλα»

Την ψήφο του στον Πορτογάλο άσο όσο και στον συμπατριώτη του, που αγωνίζεται στην Μπάγερν, έδωσε ο Ζιζού για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας»

Ζιντάν: «Ρονάλντο ή Ριμπερί για Χρυσή Μπάλα»
Ο Ζιντάν όταν του ζητήθηκε η άποψη του γύρω από το ποιος πρέπει να πάρει την κορυφαία ατομική διάκριση για ποδοσφαιριστή, για την χρονιά τόνισε πως αυτός πρέπει να είναι ένας από τους Ριμπερί ή Ρονάλντο. «Ελπίζω να είναι ένας από τους δύο. Αν υπήρχαν δύο «Χρυσές Μπάλες» θα τις έδινα και στους δύο, όμως υπάρχει μία και δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζω».

Ο βοηθός του Αντσελότι, μίλησε και για τον Μπενζεμά, τον οποίο στήριξε παρά την κριτική που δέχεται: «Γνωρίζουμε πως δεν έχει σκοράρει εδώ και καιρό για τη Γαλλία. Αυτό που εύχομαι ωστόσο είναι να κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου και για την Ρεάλ και για την Γαλλία, γιατί είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και τη Ρεάλ και την Γαλλία».

Ο «Ζιζού» μίλησε και για τη σχέση του με τον Αντσελότι, λέγοντας: « Ο Αντσελότι έχει και το δικό του σταφ. Ο δικός του βοηθός, ασχολείται με την προετοιμασία και τις προπονήσεις και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα και τις τακτικές. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει στο ποδόσφαιρο κι ακόμα έχω πολλά να μάθω. Με τον Αντσελότι είχα συνεργαστεί όταν ήμουν στην Γιουβέντους ως παίκτης. Επαγγελματικά έχει ανέβει, ωστόσο σαν άνθρωπος είναι πάντα ο ίδιος, αφοσιωμένος και ανοιχτόμυαλος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: