Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα είπαν με Κουίνσι!!

Ραντεβού με την πλευρά του Κουίνσι είχε την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός, για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη. Έχει ζητήσει να μείνει μέχρι τον Ιανουάριο ο παίκτης.

Τα είπαν με Κουίνσι
Με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (υπάρχει προφορική συμφωνία για ένα έτος), κλείνουν οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, τα «μέτωπα» στο πεδίο των αποχωρήσεων παραμένουν, αφού αρκετοί «κομμένοι» δεν έχουν βρει ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κουίνσι. Οι «πράσινοι» είχαν συνάντηση σήμερα το απόγευμα με την πλευρά του Γκανέζου, όπου συζητήθηκε το μέλλον του στο τριφύλλι. Ο παίκτης αν και δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου (όπως και οι Τοτσέ, Πίντο, Βελάσκες), έχει ζητήσει να παραμείνει στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Κουίνσι δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους, παρά το γεγονός πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του. Πάντως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Την Τρίτη θα υπάρξει και νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: