Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Διαψεύδει επαφές με Παρί ο Αγουέρο!

Σε κατηγορηματική διάψευση πως σκέφτεται τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Σέρχιο Αγουέρο, μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

Διαψεύδει επαφές με Παρί ο Αγουέρο
Είναι, ίσως, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι με τις περισσότερες συμπάθειες ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, οι οπαδοί της οποίας τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο παίκτη της σεζόν 2011-2012. Στο Μάντσεστερ αγωνίζεται από το 2011 και στις δύο χρονιές του έχει πετύχει 36 γκολ, πολλά από τα οποία αποδείχτηκαν καθοριστικής σημασίας. Ο Σέρχιο Αγουέρο τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών βρέθηκε, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζουν σε πολλά. Είναι δύο ομάδες που χτίζονται σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πλάνο και ελπίζουν να δυναμώσουν αρκετά ώστε να διεκδικήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως δεν υπήρξε επαφή, ούτε και σκέψη να μετακινηθώ στο Παρίσι και όσα γράφονται ή λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ποτέ δεν βρέθηκα κοντά στην Παρί, αφού είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου και θέλω να συνεχίσω σε αυτή», ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του Αγουέρο.

Αναφορικά με τους στόχους των δύο συλλόγων, ο Αγουέρο ήταν κατηγορηματικός. «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διοργάνωση, όπου η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο. Για αυτό η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν μικρές πιθανότητες να το κατακτήσουν. Αντίθετα στα πρωταθλήματα των χωρών τους είναι πιο εύκολο να έχουν μια καλή πορεία. Συνεπώς, τόσο εμείς όσο και αυτοί, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη είμαστε ακόμα λίγο πίσω από άλλες ομάδες», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Σέρχιο Αγουέρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: