Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπενζεμά «φέρνει» Σουάρες ή Φαλκάο!!

Αποφασισμένη να διαθέσει το ποσό των 50 εκατ. ευρώ, τα οποία εισέπραξε από την μεταγραφή του Εζίλ, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για έναν εκ των Λουίς Σουάρες και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Μπενζεμά «φέρνει» Σουάρες ή Φαλκάο
Η θερινή μεταγραφική περίοδος έκλεισε πριν από μία εβδομάδα, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης – σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Marca» - φέρεται να καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τον χειμώνα.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως η «βασίλισσα» σκοπεύει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την απόκτηση ενός εκ των Λουίς Σουάρες και Ρανταμέλ Φαλκάο, εφόσον ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, το ποσό που ενδέχεται να διαθέσουν οι «μερένχες» για αυτή τη κίνηση είναι της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ, χρήματα που μπήκαν στα ταμεία του συλλόγου από την μεταγραφή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ.

Ο Σουάρες εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στη Ρεάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ήθελε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και τελικά έμεινε στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.

Από την πλευρά του, ο Φαλκάο ακούστηκε και εκείνος πως απασχολεί τον ισπανικό σύλλογο από την εποχή που έπαιζε στην Ατλέτικο και τελικά η Μονακό κατάφερε να τον πείσει με ένα άκρως δελεαστικό ποσό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: