Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Καταδικασμένοι να νικήσουμε»


arisΟ Κυριάκος Μπισίδης βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στον Arena και αναφέρθηκε στα τελευταία θέματα που απασχολούν το στρατόπεδο των “κιτρίνων”.
Για τις συχνές αλλαγές προπονητών:
«Έχει γίνει κανόνας η αλλαγή προπονητών. Νομίζω ότι πρέπει να ψαχτούν περισσότερο και να δουν γιατί γίνεται αυτό το πράγμα. Τι φταίει. Είναι θέμα επιλογής, ικανότητας νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βρεθούν λύσεις για να υπάρχουν συνεργασίες μακροπρόθεσμες. Τότε η ομάδα θα έχει άλλη σταθερότητα  και άλλη δυναμική. Ελπίζω καταρχάς με την έλευση του νέου προπονητή να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και από την άλλη οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του, και να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο στην τέταρτη αγωνιστική για να φέρουν τους τρεις βαθμούς»
Τι προλαβαίνουν να κάνουν μέχρι τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
«Είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Ο Ζόραν Λόντσαρ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα πέρασε με επιτυχία έχει σεβασμό και εκτίμηση. Αν μη τι άλλο ο κόουτς θα πρέπει να δει τα πρώτα τρία παιχνίδια για να δει πως έπαιζε η ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι και να δει άμεσα ποια κομμάτια μπορεί να περάσει στην τακτική για να έρθει θετικό αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό. Θα πρέπει οπωσδήποτε μέσα στο Χαριλάου να υπάρχει διάθεση και πάθος. Ο Άρης πρέπει να θωρακίσει την έδρα του με τέτοια τρόπο ώστε να παίρνει τα αποτελέσματα»
Για την απομάκρυνση του Χατζηνικολάου:
«Ο Γιάννης όταν καθίσει θα δει δεν έγινε καλός σχεδιασμός σε θέματα επιλογής  παικτών. Το πρώτο κομμάτι ξεκινάει από αυτό. Το δεύτερο κακό ήταν ότι δεν είχαμε καλές εμφανίσεις ίσως ένα κομμάτι που να μην λειτούργησε σωστά να ήταν και τα αποδυτήρια. Δε θέλω να πω ποιος έκανε το λάθος αλλά και ο Μούτας ήταν άμεσος συνεργάτης και έπρεπε να είναι πιο διαλλακτικός στις δηλώσεις του» ενώ πρόσθεσε:
«Θέλω να τονίσω ότι με την Καλλονή μέσα στο Χαριλάου έπαιζαν από πέρσι 1,5 παίκτες.  Δηλαδή  ο Πουλίδο και ο Τάτος που ήταν από τον Δεκέμβριο. Εφόσον πρέπει να αλλάξεις το ροστερ σε τόσο μεγάλο βαθμό οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Ήρθαν παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από Σουπερλιγκ και δεν ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις»
Τι να κάνουν οι παίκτες με τον Λεβαδειακό:
«Πρέπει να μπουν με καρδιά, πάθος και από εκεί και μετά πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι ανάπτυξης, κατοχής και να είμαστε πιο σίγουροι. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε για να μιλάμε για πιο ευοίωνο μέλλον»
Για τον νέο προπονητή:
«Η Σέρβικη σχολή ανέκαθεν βγάζει καλούς προπονητές. Είναι ψαγμένη σχολή. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ. Έχει καλά σχόλια από άλλους προπονητές και παίκτες και εύχομαι όσα έχουν ακουστεί να τα περάσει στην ομάδα»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: