Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Και επίσημα «Δικέφαλος 1924»!

Καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η εταιρεία «Δικέφαλος 1924», που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ποιος είναι ο σκοπός της.

Και επίσημα «Δικέφαλος 1924»
Στην ίδρυση της εταιρείας «Δικέφαλος 1924» προχώρησε η ΑΕΚ, με την καταχώρησή της στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Η ανακοίνωση της καταχώρησης της, παρουσιάζει αναλυτικά το ΔΣ και τα ιδρυτικά μέλη (που ήταν ήδη γνωστά), ενώ ως σκοπός της εταιρείας αναφέρεται ξεκάθαρα η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη θέση που βρισκόταν το Στάδιο Νίκος Γκούμας.

Όσον αφορά το -αρχικό- Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρείας που ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, τις 985.000 ευρώ έχει καλύψει ο Γιώργος Μελισσανίδης και από 1.000 ευρώ έχει βάλει κάθε ιδρυτικό μέλος. Ωστόσο, αυτό είναι τυπικό, καθώς στην πορεία θα γίνουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, στις οποίες θα μπουν χρήματα από τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη συμφωνήσει να στηρίξουν το εγχείρημα, την οικογένεια Μελισσανίδη, καθώς και τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας και άλλα έσοδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: