Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ζουράρις στο Metropolis: «Δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο διακεκριμένος καθηγητής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος είναι παράλληλα γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικά του αισθήματα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την υπόθεση Κάτσε: «Η εξήγηση που έδωσε στη χθεσινή απολογία του πιστεύω πως είναι ειλικρινής καθώς τα σημερινά παιδιά διακρίνονται για την αγραμματοσύνη του. Δεν έχει ιδέα τί είναι ο UCK, όπως δεν έχει ιδέα δεν έχει και το τί είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο και αυτό που έκανε ο Κάτσε είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις. Για την ηρεμία της ομάδας και για να μην ζημιωθεί, το καλύτερο θα είναι να πωληθεί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε, αφού δημιουργεί αναστάτωση στα ενδότερα της ομάδας και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη κυρίως από ηρεμία».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι γνωστή η άποψή μου για τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Αυτές οι κινήσεις που ένα αθλητικό σωματείο γίνεται εμπόρευμα δεν μου αρέσουν, γι' αυτό το λόγο και είχα πρωτοστατήσει στο παρελθόν για να υπάρξει λαϊκή βάση. Αλλά στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι η προοπτική Σαββίδη έχει αρκετά καλά στοιχεία. Για παράδειγμα έχει δίκιο που ζητά ρύθμιση των χρεών, αλλά ο Στουρνάρας που είναι όργανο της τρόικας δεν το δέχεται, άρα είμαστε σε αδιέξοδο.

Δεύτερον, είναι το πρόβλημα της διαιτησίας το οποίο αν δεν λυθεί δεν θα λυθεί το γενικότερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί ξέρετε πως η διευκόλυνση στον Ολυμπιακό δεν θα γίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα γίνει στα ματς του Ολυμπιακού με τις μικρότερες ομάδες. Χρειάζεται να οριστεί μια ανεξάρτητη αρχή, να διορίζονται οι διαιτητές από μια εποπτεύουσα αρχή που θα συμμετέχουν όλα τα σωματεία Αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση, αφού η Αθήνα δεν αφήνει να της φύγουν τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: