Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Θετικά μηνύματα για τη συνέχεια!

Αισιοδοξία προκύπτει στις τάξεις του Άρη για την εικόνα που έδειξε η ομάδα την Κυριακή, ύστερα από την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον «κίτρινο» πάγκο.

Θετικά μηνύματα για τη συνέχεια
Ο Άρης δεν κατάφερε ούτε την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας να πάρει το πρώτο του «τρίποντο» τη φετινή σεζόν, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα, όμως, της ομάδας μέσα στο γήπεδο δημιούργησε την προσδοκία πως τα καλύτερα έρχονται…

Αυτό προκύπτει ύστερα από την αλλαγή που σημειώθηκε στον «κίτρινο» πάγκο με την απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου και την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Στις πρώτες του μέρες στην ομάδα ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να παρουσιάσει μία ομάδα με μεγαλύτερη διάθεση και ξεκάθαρο πλάνο. Ο 45χρονος προπονητής δείχνει να έχει σχέδιο και εκφράζει την πίστη ότι οι Θεσσαλονικείς θα σημειώσουν σύντομα βήματα προόδου.

Αυτό επισήμανε ο Μιλίνκοβιτς στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, στον οποίο επανέλαβε πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με την αλλαγή που υπήρξε και στο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.

«Σύντομα όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Εγώ το πιστεύω, πρέπει όμως να το πιστέψετε και εσείς και να δουλέψουμε σκληρά. Μόνο αυτό έχουμε», ήταν το μήνυμα του Σέρβου στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Επίσης, ο έμπειρος προπονητής επισήμανε πως το υπάρχον ρόστερ έχει πολλά περιθώρια βελτίωση και μέσα από τις προπονήσεις θα καταφέρουν να φτάσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Μιλίνκοβιτς έχει δώσει βάρος στην καλύτερη αντίδραση στα στημένα που έχουν εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα για τον Αρη (τέσσερα γκολ) και την πιο ορθολογική ανάπτυξη στην επίθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: