Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μπονγκ και… βλέπουμε!!

Ο Γκαετάν Μπονγκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

Μπονγκ και… βλέπουμε!
Στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν συμπεριλήφθηκε ο Γκαετάν Μπονγκ, του οποίου την συμμετοχή, θα την αποφασίσει ο Μίτσελ την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε πως ο Καμερουνέζος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη για την Σούπερ Λίγκα.

Ο αριστερός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα, στο Ρέντη και όλα θα κριθούν την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Σαλίνο, ο οποίος είχε χτυπήσει, στο παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή δεν έκρυβε κάποια έκπληξη και πλέον, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την Τρίτη, υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: