Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Έχουμε εικόνα επιθετικής ομάδας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και την επιθετική φιλοσοφία που παρουσιάζει η ομάδα του, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης.

«Έχουμε εικόνα επιθετικής ομάδας»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ωστόσο τόνισε πως θα χρειαστεί ανάλογη απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια.

Επιπλέον, έκανε ειδική αναφορά στο επιθετικό κομμάτι και τα έξι τέρματα που έχει ήδη πετύχει ο "Άγιαξ της Ηπείρου", αν και βέβαια υπογράμμισε πως πάντα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με έντονο ρυθμό. Παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο το ματς είχε ποιότητα και φαινόταν όσο περνούσε η ώρα ότι όποιος έβαζε πρώτος το γκολ θα κέρδιζε κιόλας. Στα σημεία δικαιούμασταν τη νίκη, που ήταν σημαντική, ειδικά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία άσχημη εμφάνιση με την Καλλονή. Σήμερα δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε και τη βοήθεια από τα παιδιά του πάγκου.

Πρώτο μέλημα για μας τώρα είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και την επόμενη εβδομάδα.

Είναι σημαντικό το τρίποντο, γιατί στην ομάδα υπάρχει μικρός ο μέσος όρος ηλικίας και επιδρά μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις ένα κακό αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε με το ίδιο πάθος όλη την εβδομάδα, δεν είναι δυνατόν πάντως να παρουσιαζόμαστε έτσι με τον Ατρόμητο και να μην είμαστε το ίδιο καλοί σε άλλα παιχνίδια.

Η ομάδα δουλεύει καλά επιθετικά μέχρι τώρα, έχει ήδη πετύχει 6 γκολ, έχει εικόνα επιθετικής ομάδας, πάντα υπάρχουν όμως κενά που πρέπει να τα διορθώνουμε με δουλειά.

Αυτά που ζητήσαμε από τον Τόμας, μέχρι την αλλαγή του, τα έκανε και μέρα με τη μέρα θα μας βοηθάει και περισσότερο.

Όταν ο αντίπαλος βάζει 3 σέντερ φορ είναι λάθος να μην διαφυλάξεις την άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: