Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έδιωξε Νηλ, πήρε Χάτσερ!

Την απόκτηση του Γουίλιαμ Χάτσερ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Έδιωξε Νηλ, πήρε Χάτσερ
Παίκτης του Ηλυσιακού θα είναι για την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Γουίλιαμ Χάτσερ όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκους Νηλ με τον οποίο οι Ιλισώτες έλυσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γουίλιαμ Χάτσερ!

Ο Αμερικάνος γκαρντ (1.88 μ., 29 χρ.) την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου είχε 9,5 π. και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και τη χρονιά της αποφοίτησης του (2006) είχε κατά μέσο όρο 14,3 πόντους και 4,3 ασίστ.

Η εμπειρία του και η ικανότητα του στην οργάνωση του παιχνιδιού θα αποτελέσουν σπουδαία «όπλα» στα χέρια του Δημήτρη Λιόγα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, συμφώνησε σε όλα με τον εκπρόσωπο του αθλητή, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Χάτσερ, θα πάρει τη θέση του Μάρκους Νηλ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό επιτελείο αλλά και οι παίκτες του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, εύχονται από καρδιάς, καλή συνέχεια στον Νηλ, που επέδειξε εξαιρετική συμπεριφορά, στη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: