Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτέλους βασικός ο Κασίγιας!!

Πέρασαν μήνες, πέρασαν πολλά σενάρια, πολλές φήμες, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στην θέση του. Κάτω από την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Γαλατάσαραϊ. Πάγκο ο Μπέιλ.

Επιτέλους βασικός ο Κασίγιας!
Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών στην Ισπανία, που έκαναν λόγο για ειλλειμένη απόφαση του Κάρλο Αντσελότι να χρησιμοποιεί ως βασικό τον Ίκερ Κασίγιας στην Ευρώπη.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει κάτω από την εστία της «βασίλισσας» στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Γαλατάσαραϊ. Και αν μη τι άλλο, ο «Σαν Ίκερ»... ξεκινά σε μια δύσκολη έδρα, με φανατικούς φιλάθλους. Τώρα, δεν ξέρουμε αν τυχόν θα έχει άγχος, αλλά έχει να αγωνιστεί βασικός εδώ και περίπου 8 μήνες! Δεν είναι και λίγο. Τελευταία φορά που βρέθηκε στην αρχική σύνθεση των Μαδριλένων ήταν στις 23 Ιανουαρίου 2013, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βαλένθια.

Στις άλλες επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, δεν υπάρχει ο Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός θα μείνει στον πάγκο και πιθανώς να χρησιμοποιηθεί στην πορεία του ματς. Ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμος από φυσικής κατάστασης για να αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ είναι η εξής: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρχαβάλ, Αρμπελόα, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Ίσκο, Μόντριτς, Κριστιάνο, Μπενζεμά.

Όσο για την Γαλατά: Μουσλέρα, Νουνκό, Εμπουέ, Τσεντού, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Ριέρα, Μπαϊτάρ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: