Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ντρογκμπά: «Μπορούμε να νικήσουμε ξανά τη Ρεάλ»

Αισιόδοξος και με... οδηγό την περσινή νίκη, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τόνισε πως η Γαλατάσαραϊ έχει βάσιμες ελπίδες να επικρατήσει και φέτος της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντρογκμπά: «Μπορούμε να νικήσουμε ξανά τη Ρεάλ»
Το ΄κανε πέρσι (3-2), γιατί όχι και φέτος; Με αυτό το σκεπτικό, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τόνισε πως η Γαλατάσαραϊ έχει πιθανότητες να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, ο Ιβοριανός φορ αντιλαμβάνεται πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της ομάδας του, όμως με την στήριξη των οπαδών τους όλα είναι πιθανά!

«Αρχίζει μια νέα σεζόν και ξέρουμε πως μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Και φέτος θα παίξουμε με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε αρχικά και πρόσθεσε ο 35χρονος φορ:

«Με το παιχνίδι μας, μπορούμε να κάνουμε τους οπαδούς μας να ζητωκραυγάζουν. Στο περσινό παιχνίδι οι παίκτες της Ρεάλ ήταν σοκαρισμένοι, έχουμε εκπληκτικούς οπαδούς. Και την Τρίτη θα μας σπρώξουν σίγουρα και μακάρι να τους δώσουμε μια ευχάριστη έκπληξη. Θα είναι δύσκολο, έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε 11 εναντίον 11. Οπότε, γιατί όχι; Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: