Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον οποίο δεν θεωρεί απλά μία ομάδα και για τον κόσμο του που είναι… μαγικός μίλησε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Φρανσουά Μοντέστο για την μέχρι πρότινος ομάδα του τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο δηλώσεών του ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κορσικανός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι απλά μία ομάδα, ενώ μιλώντας για τον κόσμο των Πειραιωτών, τον χαρακτήρισε «μαγικό», καθώς νομίζει καταφέρνουν να κάνουν το «Γ. Καραϊσκάκης» να μοιάζει με γήπεδο χωρητικότητας 60.000 θεατών, αν και είναι 30.000.

«Έχω ταξιδέψει πολύ στην ζωή μου και έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες από διάφορα γήπεδα. Όμως αυτό που γίνεται στον Πειραιά είναι μοναδικό. Ο κόσμος είναι φανταστικός. Είναι μαγικός. Μεταμορφώνουν έναν αγώνα με τις φωνές τους και την ώθησή τους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μία ομάδα.

Είναι κάτι περισσότερο. Όταν είναι στο γήπεδο 30.000 έχουν δύναμη... 60.000! Μιλάμε για τέτοια δυναμική κόσμου. Θυμάμαι ορισμένα παιχνίδια που παίζαμε με πιο δυνατές ομάδες από εμάς. Διάβαζα στα μάτια των αντιπάλων στην σέντρα ότι θεωρούσαν πως θα κέρδιζαν. Όμως όταν βλέπεις τέτοιο κόσμο δεν είναι απλό
», ήταν αρχικά τα λόγια του Μοντέστο.

Όσον αφορά το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες της Παρί, είπε: «Ο Ιμπραϊμοβιτς και ο Τιάγκο Σίλβα δεν θα επηρεαστούν διότι έχουν πείρα. Όμως άλλοι παίκτες μπορεί να εκπλαγούν και να επηρεαστούν. Θα καταλάβουν πως δεν είναι διόλου εύκολο να περάσει κανείς από τον Πειραιά. Μπορεί η Παρί να έχει τον ρόλο του φαβορί αλλά θα είναι δύσκολο το έργο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: