Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

MLS: Δολοφονία φιλάθλου στο Σιάτλ!

Θέλησε να δει αγώνα των Σιάτλ Σάουντερς του MLS, αλλά ο 46χρονος Τρόι Ουόλφ μαχαιρώθηκε θανάσιμα αποχωρώντας από το «CenturyLink Field».
Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Ουόλφ και η 30άχρονη σύντροφός του παρακολούθησαν το 2-0 των Σάουντερς σε βάρος της Ρέαλ Σολτ Λέικ, με το οποίο οι εκπρόσωποι της Ουάσινγκτον ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βορειοαμερικανικής λίγκας. Μάλιστα το ζευγάρι έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του μέσω Facebook ενόψει της εξόδου του, αλλά ο 46χρονος Βρετανός δε γύρισε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένας 44χρονος άνδρας επιτέθηκε αρχικά στη γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί. Η εξέλιξη προκάλεσε αντίδραση του Ουόλφ, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει την κοπέλα του, αλλά μαχαιρώθηκε στον λαιμό. Μάλιστα, οι αρχές συνέλαβαν άμεσα τον προαναφερόμενο 44χρονο δράστη. Μία ημέρα αργότερα, ο Ουόλφ, που ήταν καθηγητής πανεπιστημίου, εξέπνευσε σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ ο 44χρονος άνδρας κρατείται ακόμα και αντιμετωπίζει κατηγορία περί δολοφονίας.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: