Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πράνιτς: «Δουλειά για να βελτιωθούμε»

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, εφόσον δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί, εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Δουλειά για να βελτιωθούμε»
Αποτέλεσε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό και στην Κρήτη, στο ισόπαλο 1-1 με τον Πλατανιά έκανε το ντεμπούτο του. Ο Ντάνιελ Πράνιτς, που ήταν εμφανώς ανέτοιμος καθώς του λείπουν ακόμα προπονήσεις, μίλησε στη Nova για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του συμμετοχή, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Πράνιτς μίλησε για:

-την αναμέτρηση απέναντι στον Πλατανιά:


«Μπορώ να πω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως στο τέλος δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ στις καθυστερήσεις και αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Μετά από αυτά, συζητήσαμε στα αποδυτήρια για να παλέψουμε ακόμα περισσότερο και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Θέλαμε να τους πιέσουμε περισσότερο και στο τέλος φάνηκε ότι η ομάδα πάλεψε σκληρά, προσπάθησε σε κάθε μπαλιά και νομίζω ότι αξίζαμε αυτόν το βαθμό. Είναι κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς και πρέπει να κερδίζει, όμως πρέπει να μείνουμε χαρούμενοι με τον έναν βαθμό. Και αυτό γιατί, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, ήταν λίγο δύσκολα».

-το αν λείπει η εμπειρία από την ομάδα του:

«Μπορούμε να το πούμε αυτό, όμως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά παίξαμε καλά- κυρίως στην άμυνα- και δεν τους αφήσαμε να κάνουν πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι μας και είχαν κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση, όμως νομίζω ότι παίξαμε καλά και χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε».

-το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού:

«Φυσικά χρειάζομαι ακόμα κάποια παιχνίδια. Το έχω ξαναπεί, ότι ακόμα δεν είμαι απόλυτα έτοιμος για να παίξω ενενήντα λεπτά, ωστόσο προσπαθώ για το καλύτερο. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και χρειάζομαι λίγα ακόμα παιχνίδια και νομίζω θα είμαι πολύ καλύτερος».

-το αν θα υπάρξει αγωνιστική βελτίωση στο μέλλον:

«Θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: