Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ντομί: «Ο κόσμος ισχυροποιεί τον Ολυμπιακό»!

Φαβορί για τη νίκη θεωρεί την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντιντιέ Ντομί, ωστόσο, τόνισε ότι βασική παράμετρος είναι και ο κόσμος του Ολυμπιακού, που ισχυροποιεί πολύ την ομάδα.

Ντομί: «Ο κόσμος ισχυροποιεί τον Ολυμπιακό»
Μπορεί το φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντομί, να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στον Ολυμπιακό στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τόνισε ότι υπάρχει και ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη δύναμη του κόσμου των Πειραιωτών, οι οποίοι ισχυροποιούν πολύ την ομάδα. Ωστόσο, θεωρεί ότι αν οι Παριζιάνοι παίξουν, όπως ξέρουν, τότε θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Είμαι Γάλλος, έχω προπονηθεί και παίξει στην Παρί και την έχω στην καρδιά μου. Κοιτάζοντας τις δύο ομάδες η Παρί έχει το πάνω χέρι και θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει. Όμως υπάρχει ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας. Το καυτό και εξαιρετικό κοινό του Ολυμπιακού, μίας ομάδας όπου έπαιξα ποδόσφαιρο και βίωσα ωραίες στιγμές.

Είναι μία παράμετρος που ισχυροποιεί τον Ολυμπιακό. Εάν η Παρί είναι σοβαρή θα μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, όμως υπάρχουν παίκτες στον Ολυμπιακό, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ανησυχήσουν την γαλλική ομάδα.

Ο Μίτσελ λατρεύει να οργανώνει πολύ καλά και επιθετικά κάθε ματς. Το αβαντάζ για μένα το έχει η Παρί λόγω ομάδας, όμως ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα από τον κόσμο του. Ένας κόσμος που μπορεί να παρασύρει και να χάσεις την συγκέντρωσή σου. Εάν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος θα έχεις πρόβλημα
», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ντομί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: