Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κανένας Τσάκας στο νταραβέρι της Παρί!!

Και στον Παναθηναϊκό αναφέρεται ο Αποδυτηριάκιας με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού...
Κάποιος Τσάκας, εξαιρετικά αξιόπιστος όσο ο Παναθηναϊκός, αποφάσισε κάποια στιγμή να γελοιοποιήσει ό,τι είχε απομείνει μετά τη σωτήρια πολυμετοχικότητα. Με τη συμμετοχή και των ΜΜΕ, για να μη ξεχνιόμαστε, συνέβη πριν από δυο χρόνια το ρεσιτάλ διασυρμού του Παναθηναϊκού.
Ακριβώς εκείνες τις ίδιες ημέρες που γινόταν το νταραβέρι για την εξαγορά της πρωτευουσιάνικης ομάδας Παρί Σαι Ζερμαίν. Εδώ Τσάκας, εκεί Τσάκας, που είναι ο πρίγκηπας; Κάτι σα το νερό του Καματερού. Φοβερά πράγματα. Και μήπως ξαναπαιχτεί το έργο, στον Παναθηναϊκό πάλι. Μ’ άλλον Τσάκα. Αυτή τη φορά με κάποιο λαμόγιο καλοντυμένο και μπάνικο, όχι σαν τον αξιοπρεπή κύριο Τσάκα, με τη φάτσα σα να τον τρακάρησε τρακτέρ.
Κυριλάτη η αγοραπωλησία της Παρί Σαιν Ζερμαίν. Ποιοι είστε; Ακούσαμε καλά, είπατε από το Κατάρ;
  • Ουϊ, είμαστε από το Κατάρ, είπε ο νταραβεριτζής, μεσίτης με όνομα στα Ηλύσια Πεδία. Εκπροσωπώ την οικογένεια που κουμαντάρει το εμιράτο εδώ και 127 χρόνια και ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό. Γι’ αυτό θα κάνουν στη μικρή και τιμημένη από τα πετρέλαια πατρίδα τους και τους ολυμπιακούς αγώνες και το μουντιάλ. Και ξεκινούν από την Παρί…
«Με πόσα, παρακαλώ;…».
Ο μεσίτης ένοιωσε αμήχανα, έφτιαξε τη γραβάτα του.
  • Με ρωτήσατε πόσα; Δεν υπάρχουν νούμερα, κύριε… Υπάρχουν μόνο τα μηδενικά στο λογαριασμό.
Στήθηκε η εταιρεία Qatar Sports Investment και έγινε η ιδιοκτήτρια της Παρί Σαιν Ζερμαίν.

Το παρασκήνιο για Δώνη στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ο Γόντικας είχε τους λόγους του να μη γουστάρει τον Φερέιρα. Και έδωσε εντολή στον Σιωπήλη να πάει στον Δώνη, να «μιλήσει» στον τότε προπονητή (μέχρι τον Μάιο 2012) προπονητή του Ατρομήτου.
Γιατί ο Γόντικας ήθελε να ξεφορτωθεί τον Πορτογάλο; Δεν έπαιζαν λόγοι προπονητικής ανεπάρκειας. Σιγά που θα ασχολούνταν με τέτοια πραγματάκια ο Γόντικας. Ο Φερέιρα όλο κάτι μανούριαζε για το πώς η ΠΑΕ διαχειριζόταν τη σχέση της με κάποιους παίκτες με τους οποίους είχε ανοικτούς λογαριασμούς. Ενοχλούσε τον Πορτογάλο ο τρόπος που προσπαθούσε να κλείσει τις εκκρεμότητες ο ισχυρός της ΠΑΕ.
Στα ανώτερα κλιμάκια έγινε γνωστή η κρούση σε Δώνη και υπήρξε αναταραχή. Ποιος και με ποιού πρωτοβουλία προσέγγισε τον Δώνη. Ποιος, δηλαδή, υπονομεύει τον Φερέιρα και ανακατεύει το κλίμα στα αποδυτήρια.
Ο Αλαφούζος, όπως αναμενόταν, διέψευσε τις «φήμες» για Δώνη. Με δήλωση του στηρίζει τον Αναστασίου. Μια δήλωση άνευ σημασίας.
Υπ’ όψιν ότι ο Αλαφούζος στήριζε πάντα μέχρι να σουτάρει Φερέιρα, Ρότσα, Φάμπρι.
Οι έχοντες «επαφή» με την ΠΑΕ πληροφορήθηκαν το «ψίθυρο» ότι πάλι ο Σιωπήλης ανέλαβε αποστολή για Δώνη. Στην περίπτωση που τελειώσει ο Αναστασίου, τότε η ΠΑΕ ξεκόβει απ’ όλο το σύστημα Σαραβάκου, Νταμπίζα, Καραγκούνη.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: