Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν ήξερε ο Κάτσε»

katse
Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Εργκους Κάτσε αλλά και την θέση του Αλβανού ποδοσφαιριστή μίλησε ο  δημοσιογράφος Ντρίνταρ Σακοχόντζα  .
Συγκεκριμένα στάθηκε στην  παρουσία του Κάτσε στην ομάδα του ΠΑΟΚ , καθώς και στο περιστατικό που συνέβη με την φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο.  Έχοντας μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή του  ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά
«Έχω μιλήσει με τον Κάτσε. Είναι μικρό παιδί που θέλει να έχει μια καλή καριέρα.  Ήταν στην Αλβανία και πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα. Ταλαιπωρήθηκε στα σύνορα  και έμεινε μια ώρα για έλεγχο σε μια συνηθισμένη διαδικασία.  Στην φωτογραφία ο άλλος που φαίνεται είναι ένας φίλος του. Ο Κάτσε μεγάλωσε στην Ελλάδα και δεν ξέρει καν να γράφει αλβανικά, ξέρει να μιλάει καλύτερα ελληνικά παρά αλβανικά. Ξέρει καλύτερα την ιστορία της Ελλάδος. Δεν ήξερε καν  αυτό που ανέφερε στην φανέλα . Πώς να ξέρεις κάτι που έγινε 190 χρόνια πριν. Αυτό είναι μόνο στο μυαλό του κόσμου που θέλει να έχει πρόβλημα. Την φανέλα την έδωσε ένας αλβανός φίλος του , που μένει στην Ελλάδα. Δεν σκέφτηκαν καν τις επιπτώσεις που θα είχε αυτή η κίνηση. Ο  Λορίκ Τσάνα  έχει τατουάζ αυτό το σήμα (UCK) και δεν έγινε τίποτα. Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη , γιατί έγινε τόσο ντόρος.»
«Ο Κάτσε έμεινε 10 μέρες στην Αλβανία και του δόθηκε άδεια.  Δεν περίμενε να ξεσπάσει τόσος θόρυβος. Όλοι λένε ότι  θα φύγει από την Ελλάδα , θα τελειώσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο 5 χρόνια με την ομάδα και αγαπάει την  ομάδα. Έχει το σήμα του ΠΑΟΚ στο τηλέφωνο του.  Μεγάλωσε δύσκολα  στην Ελλάδα και τον βοήθησαν αρκετοί σε αυτό το θέμα.  Στην Ελλάδα μένει με την θεία του και τον ξάδελφο του. Μέχρι τώρα  δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα  στην Ελλάδα και με την ομάδα του.
Ο Βρύζας έζησε χρόνια  πολλά στην Ιταλία και θα πρέπει να βοηθήσει το παιδί σε αυτή την θέση που βρίσκεται. Ο Κάτσε έχει ήδη συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και ειδικότερα στον αγώνα με την Εθνική στην Λιουμπλιάνα τον παρακολούθησαν αρκετοί παίκτες.  Είναι προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τον αγώνα με την Βέροια έψαχνε τηλεόραση στην Αλβανία να τον δει και ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα για να μάθει για την αναμέτρηση. Ο Κάτσε είχε χάλια ψυχολογικά και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μια φωτογραφία προκάλεσε τόσο μεγάλο θόρυβο και νομίζω αυτό δεν είναι σωστό. Ο Κάτσε θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής αν είναι σε μεγάλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: