Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτσε: «Συγνώμη, δεν ήξερα»!

Ο Εργκους Κάτσε, σε συνέντευξή του στη Nova, ζητάει συγνώμη για την ενέργειά του να φορέσει μπλούζα του UCK, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνώριζε τι έκανε.

Κάτσε: «Συγνώμη, δεν ήξερα»!
Ο ντόρος που έχει γίνει για τη φωτογραφία του Εργκους Κάτσε με μπλούζα του UCK στο προφίλ του στο facebook είναι μεγάλος. Ο νεαρός άσος, μάλιστα, κινδυνεύει να καταστρέψει την καριέρα του. Σήμερα, απολογήθηκε στη διοίκηση και περιμένει την απόφαση για το μέλλον του. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής μιλάει στη Nova, αναφέρεται στην ενέργειά του, ζητάει συγνώμη, διότι, όπως τονίζει, δεν ήξερε τι έκανε και προσθέτει ότι σέβεται την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκους Κάτσε στη Nova

«Εχω δώσει το δικαίωμα να μιλούν άσχημα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Με όλο αυτό έχει αλλάξει η ζωή μου και της οικογένειάς μου και δεν θέλω εξαιτίας μου να μιλούν άσχημα για την ομάδα».

Για τον κίνδυνο να χαλάσει την καριέρα του: «Εχω καταλάβει ότι μπορεί να μην είμαι, πιά, στην ομάδα. Εξαρτάται από τον κ. Σαββίδη, τη διοίκηση και τον κόσμο. Πιστεύω ο ΠΑΟΚ να πάρει την καλύτερη απόφαση για εμένα».

Για την απολογία του: «Στην απολογία είπα ότι δεν γνώριζα τι ήταν το UCK. τη φανέλα τη φόρεσα γιατί είδα τη σημαία της Αλβανίας και δεν μου πέρασε από μυαλό ότι θα προκαλέσει θέμα στην Ελλάδα. Αν ήξερα δεν υπήρχε περίπτωση να τη φορέσω. Εδώ ζώ, έχω μεγαλώσει, εδώ πήγα σχολείο και εδώ είναι η δεύτερη πατρίδα μου».

Για το αν ξέρει την ιστορία του UCK: «Δεν την ξέρω, γιατί ήρθα εδώ δυο χρόνων και έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα. Επίσης, όταν πάω στην Εθνική Αλβανίας, οι συμπαίκτες μου με κοροϊδεύουν, γιατί δεν μιλάω καλά τη γλώσσα. Τώρα καλά καλά μαθαίνω τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας»

Για το πώς ανέβηκε η φωτογραφία στο διαδίκτυο: «Τη φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ. Την είχε το παιδί που με έβγαλε φωτογραφία στο προφίλ του κάποιος την πήρε απ’ αυτόν και την κοινοποίησε όταν εγώ ήμουν εθνική, με διάφορα σχόλια, τα οποία για να τα γράψω θα πρέπει να είμαι χαζός»

Για το μήνυμά που θέλει να στείλει: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στην ομάδα μου, που την έβαλα σε πολλούς μπελάδες και επίσης στους Ελληνες. Σέβομαι την Ελλάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Ελληνες. Δεν θα ήθελα οι Ελληνες να σκέφτονται αρνητικά για εμένα και να λένε διάφορα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: