Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι άλλος το αφεντικό!!

Στο… καυτό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός – που στο παρελθόν έχει λυγίσει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – φιλοξενεί απόψε την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Champions League.

Εδώ είναι άλλος το αφεντικό!
Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε!

Απόψε οι Πειραιώτες φιλοξενούν στο… καυτό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Παρί Σεν Ζερμέν των μεγάλων αστέρων και θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στο Champions League (21:45, Novasports 2).

Αυτή είναι η 15η συμμετοχή των νταμπλούχων Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έχουν πετύχει αρκετές φορές στο παρελθόν με μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άρσεναλ κ.α.

Κανείς, όμως, δεν ξεχνά ότι το αποψινό ματς είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι Παριζιάνοι διαθέτουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και η πρεμιέρα θα αποτελέσει «κλειδί» για τη συνέχεια.

Μια ισοπαλία απέναντι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, όμως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για τη νίκη!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA, εκτός από τον τραυματία Σαλίνο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας (ή Μπονγκ). Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Σάμαρης, ενώ την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τσόρι, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Στο απέναντι στρατόπεδο οι Γάλλοι θα αγωνιστούν με τον Σιρίγκου στην εστία. Στην άμυνα θα παίξουν οι Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος και Μάξουελ.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Βεράτι, Μότα και Ματουιντί. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καβάνι, Λούκας και Ιμπραΐμοβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μενέζ, Καμαρά, Κομάν, Ντιν, Ντουσέζ, Ζαλέ, Λαβέτσι, Μενιάν, Ονζεντά και Ραμπιό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Άλεξ και Παστόρε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: