Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν… χορταίνει Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!!

Είναι το βάρος της φανέλας; Είναι οι τίτλοι -που κάθε χρόνο έχει προοπτική να κερδίζει; Μάλλον είναι και οι δυο λόγοι που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ευχήθηκε να μείνει πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν… χορταίνει Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!
Την ευχή να γεράσει (ποδοσφαιρικά) στο «Ολντ Τράφορντ» έκανε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Παρόλο που η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε λήγει προσεχώς, ο Ολλανδός εμφανίστηκε διατεθειμένος να τελειώσει ουσιαστικά την καριέρα του με τη φανέλα της.

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και θα ήθελα να μείνω ακόμα περισσότερο», είπε λοιπόν στο επίσημο κανάλι του συλλόγου. Κι αφού το εξήγησε λέγοντας πως «θέλω να παίξω όσο το δυνατόν παραπάνω στο υψηλότερο επίπεδο», παραδέχθηκε πως το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι οι… κούπες:

«Το να κερδίζεις τρόπαια είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Πέρυσι πήραμε το ένα από τα τέσσερα που διεκδικήσαμε. Τώρα πρέπει να το δούμε από την άλλη πλευρά. Ότι αυτή τη σεζόν έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε πέντε. Και κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρουμε δύο ή τρία απ’ αυτά».

Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε, «το μόνο μελανό σημείο της περσινής χρονιάς ήταν ο αποκλεισμός από το Champions League». Και παρόλο που τόνισε πως «ο διαιτητής έπαιξε σημαντικό ρόλο σ’ αυτό», έδειξε αξιοπρόσεκτες τάσεις αυτοκριτικής:

«Προσωπικά θα έπρεπε να έχω βάλει ένα ή δυο γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν το έκανα και αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει. Πρέπει να βελτιωθώ σ’ αυτό και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα φέτος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: