Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν κρατιέται ο Μπονγκ!!

Θέλει να παίξει και φαίνεται πως μπορεί! Ο Γκαετάν Μπονγκ δεν αισθάνεται ενοχλήσεις πλέον και πιθανότατα θα είναι στο «χέρι» του Μίτσελ το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν κρατιέται ο Μπονγκ!
Παλικάρι εμφανίζεται ο Γκαετάν Μπονγκ και έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Καμερουνέζος μπακ, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, αλλά πλέον φαίνεται μια χαρά, αφού στο πρωινό χαλάρωμα ήταν... περδίκι!

Ούτε πόνοι, ούτε ενοχλήσεις, τίποτα. Προσηλωμένος -εφόσον του ζητηθεί- 100% στο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο προσεχές παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Γι' αυτό άλλωστε και λίγο πριν «τιτίβισε», λέγοντας πως «δεν περνάει η ώρα», όντας ιδιαίτερα ανυπόμονος!

Τώρα, η... μπάλα περνάει στα χέρια του Μίτσελ. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας καλείται να αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή θα παίξει με τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γιατί ναι μεν ο Αφρικανός νιώθει καλά, ναι μεν θέλει σαν «τρελός» να αγωνιστεί, αλλά η μίνι αποχή του δημιουργούν –ευχάριστους- «πονοκεφάλους» στον Ισπανό τεχνικό, που αναμένεται να κατασταλάξει λίγη ώρα πριν το ματς!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: