Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ματθαίου στο Metropolis: «Έχει ευθύνη και ο Ηλιάδης»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Ηλιάδη:

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη: «Φέτος πιστεύαμε ότι θα εμφανιστεί ενισχυμένη η ομάδα καθώς με τα έσοδα που υπάρχουν από τον ΟΠΑΠ και τις διάφορες πωλήσεις παικτών και τις χορηγίες που έλεγε ότι θα έρθουν και δεν ήρθαν θα είχαμε καλύτερη εικόνα από πέρσι».

Για τις ευθύνες της διοίκησης: «Δεν φταίνε μόνο οι παίκτες και ο προπονητής, φταίει και η διοίκηση, δηλαδή ο πρόεδρος. Ο εκάστοτε πρόεδρος μιας οποιασδήποτε ομάδας θα έφταιγε, καθώς η διοίκηση είναι αυτή που κάνει τις επιλογές. Έφυγαν κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ήρθαν παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη. Έγινε και η αλλαγή προπονητή, για τον οποίον δεν μπορώ να εκφράσω άποψη από τώρα. Για μένα οι ελπίδες στηρίζονται πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο».

Για τον Χατζηνικολάου: Τον γνωρίζω από τότε που έπαιζε στον Άρη. Τον καλωσόρισα, ήταν δύσκολο το έργο του εξαρχής, όμως αποδείχθηκε ότι ήταν μια αποτυχημένη επιλογή. Ο Άρης έπρεπε να είναι τώρα 4ος ή 5ος για να μην έχουμε πάλι το άγχος με τα κομπιουτεράκια».

Για το τί πήγε στραβά: «Κάποιοι λένε ότι δεν έγινε σωστή προετοιμασία. Ήρθαν κάποιοι ξένοι από χαμηλής δυναμικότητας πρωταθλήματα, νεαρά παιδιά που δεν έχουν την υποδομή από πλευράς εκγύμνασης. Απέτυχε το δίπτυχο διοίκησης-πρώην προπονητή».

Για την συνέχεια της χρονιάς: «Έλπίζω με την επιστροφή του Αγκάνθο που δεν έπαιξε καθόλου λόγω τιμωρίας, και επειδή ο προπονητής είναι ικανός, πιστεύω αυτό το φτωχό ρόστερ να το μετατρέψει σε ικανοποιητικό».

Για την άρση απαγόρευσης μεταγραφών που φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει ο Δημήτρης Ηλιάδης: «Είμαι σύμφωνος, ωστόσο, το ήξερε όταν ανέλαβε την ομάδα. Ήξερε που βαδίζει».

Για το τί πρέπει να γίνει: «Χρειάζεται σιδηρά πειθαρχία. Να καταλάβει ο Ηιάδης τα λάθη του, και από εκεί και πέρα με σκληρή δουλειά και τις ικανότητες του νέου προπονητή να βρει η ομάδα το δρόμο της. Ήδη στο ματς με το Λεβαδειακό υπήρξε κάποια βελτίωση. Μπορεί να μην πήραμε τη νίκη, η εικόνα της ομάδας, όμως, ήταν καλύτερη».

Για την πιθανότητα εξεύρεσης επενδυτή: «Αν ο Άρης υπαχθεί στο άρθρο 99 πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί ένας επενδυτής». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: