Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσχος: «Αν είχαμε προηγηθεί…»

Στο γεγονός πως η ομάδα του «σπατάλησε» ευκαιρίες και δεν προηγήθηκε στο σκορ, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράσχος: «Αν είχαμε προηγηθεί…»
Στις χαμένες ευκαιρίες, στο γκολ του Τσουκαλά και στην πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του αλλά και στην τύχη που της γύρισε την πλάτη.

O τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε: «Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πολύ πάθος τη νίκη από το 1ο μέχρι το 94ο λεπτό, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Ωστόσο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και το ματς είχε καλό ρυθμό.

Αισθάνομαι πικρία, γιατί σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε δεν μπόρεσε να προηγηθεί η ομάδα μου, δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ και μετά δυσκολευτήκαμε απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου.

Αν ισοφαρίζαμε στη φάση του δοκαριού, ίσως ο αγώνας να είχε μια διαφορετική εξέλιξη, μας γύρισε την πλάτη η τύχη σε εκείνο το σημείο, αυτά έχει το ποδόσφαιρο, η προσπάθεια συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: