Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριο «κράξιμο» στον Ρονάλντο!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα όσα δήλωσε κατά τη χθεσινή εκδήλωση.

Άγριο «κράξιμο» στον Ρονάλντο
Την υπόσχεσή του πως κάποια μέρα θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ αθέτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Χθες ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για τα επόμενα πέντε χρόνια με τη Ρεάλ και όλα δείχνουν πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στη Μαδρίτη.

Το καλοκαίρι, όμως, ο 28χρονος παίκτης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά χθες δήλωσε πως είναι απόλυτα χαρούμενος στη «βασίλισσα» και επιθυμεί να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Αυτό ήταν η… σπίθα που άναψε τη «φωτιά» και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, μέσω του Twitter άσκησαν δριμεία κριτική στον Ρονάλντο.

Μεταξύ άλλων έγραψαν…

- Έλεγες πως «θα επιστρέψω κάποια μέρα» και τελικά ανανέωσες στη Ρεάλ. (και στη συνέχεια ακολούθησαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί).

- Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ στην ίδια πρόταση τις λέξεις «Ρονάλντο» και «Γιουνάιτεντ».

- Αν ο Φέργκιουσον ήταν ακόμα εδώ, ο Ρονάλντο θα επέστρεφε είμαι σίγουρος για αυτό.

- Μου ράγισε την καρδιά η είδηση πως ο Ρονάλντο ανανέωσε το συμβόλαιό του…

- Ειλικρινά μισώ τον Ρονάλντο. Ας μιλήσουμε για κάτι άλλο πλέον…

- Τελικά οι φήμες για την επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ αποδείχθηκαν «μαλ…», εμείς όμως να πάρουμε τον Ματ Τζέρβις που δείχνει να έχει καλή σεζόν (στη Γουέστ Χαμ).

- Ο Ρονάλντο κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά από θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταλήξει σε κάτι άλλο για τον σύλλογο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: