Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλμπεργκ: «Καλύτερη η τωρινή Γιουβέντους»

Το εγκώμιο της Γιουβέντους, χαρακτηρίζοντας την πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος σε αυτή έπλεξε ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Μέλμπεργκ: «Καλύτερη η τωρινή Γιουβέντους»
Ο 36χρονος Σουηδός αμυντικός που αγωνίστηκε στην «γηραιά κυρία» τη σεζόν 2008-2009, προτού πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους με τη φανέλα της τωρινής του ομάδας, Κοπεγχάγης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η θητεία του στους «μπιανκονέρι», έδωσε την ευκαιρία στους ιταλούς εκπροσώπους του Τύπου να τον αναγάγουν σε πρόσωπο του αγώνα. Ο Μέλμπεργκ έκανε λοιπόν δηλώσεις για την πρώην ομάδα του, χαρακτηρίζοντάς την διαφορετική και βελτιωμένη από τότε που έπαιζε εκείνος στην Ιταλία.

«Η Γιουβέντους βαδίζει πλέον σε διαφορετικά μονοπάτια και έχει αλλάξει στυλ. Τότε ήμασταν πολλοί έμπειροι παίκτες όπως εγώ ο Ντελ Πιέρο, ο Τρεζεγκέ, ο Νέντβεντ και ο Καμορανέζι. Τώρα υπάρχουν νεότεροι που άλλαξαν τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Μόνο οι Μπουφόν, Κιελίνι, Μαρκίσιο, Τζιοβίνκο έχουν μείνει από τότε που έπαιζα εγώ. Είναι ένα βελτιωμένο πρότζεκτ γι’ αυτό και έχει καταφέρει να πάρει τίτλους», τόνισε αρχικά ο Μπέλμπεργκ που αναφορικά με τον αγώνα με την Κοπεγχάγη συμπλήρωσε: «Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το επίπεδο προετοιμασίας μας δεν είναι αρκετό για αυτό το επίπεδο. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Μέλμπεργκ αναφέρθηκε και στον προσωπικό του αντίπαλο στο σημερινό (17/09) ματς, Κάρλος Τέβεζ. «Είμαστε προετοιμασμένοι για τους κινδύνους που μπορεί να μας δημιουργήσει. Έχω παίξει αντίπαλός του όταν ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα είναι μία σκληρή μάχη κόντρα σε έναν επιθετικό με εξαιρετική ποιότητα», δήλωσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: