Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«Τρέφουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το βράδυ της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού όπως τόνισε ο Σιρίγκου ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία από παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Τρέφουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό»
«Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια κι έχει καυτή έδρα. Έχουμε σεβασμό σ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα που χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπισή της», με αυτά τα λόγια ο Σαλβατόρε Σίριγκου έδωσε το στίγμα της δύσκολης αναμέτρησης που περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις, τόνισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την πρεμιέρα της Παρί, με τον Ολυμπιακό: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, ειδικά απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται κάθε χρόνο στη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Είτε παίζουμε για το πρωτάθλημα με την Μπορντό, είτε στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό ο στόχος μας και ο προσανατολισμός δεν αλλάζει. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ζημιά. Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια κι έχει καυτή έδρα. Έχουμε σεβασμό σ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα που χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπισή της».

Για την απουσία του Άλεξ ο Σιριγκού τόνισε ότι η Παρί έχει παίκτες να καλύψουν οποιοδήποτε κενό προκύψει, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φόρμα του Κώστα Μήτρογλου σχολίασε ότι απαιτείται προσοχή στο μαρκάρισμά του επειδή βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διανύει διάστημα παραγωγικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: