Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Επιτυχία» Ολυμπιακού το 4-1!!

Για τον πρωταθλητή Ελλάδος και τον κατά φαντασία υγιή στην Ευρώπη, γράφει ο Αποδυτηριάκιας…
Η Γαλατά Σαράϊ δέχθηκε έξι, αλλά δεν θα πεις ότι της έκλεισε το σπίτι η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως δεν θα πεις, εκτός κι αν δεν έχεις επαφή με τον κόσμο της πραγματικότητας, ότι άλλαξε, ότι αλλάζει το ριζικό της τούρκικης ομάδας, στην περίπτωση που αυτή κέρδιζε την βασίλισσα, μάλιστα και με 6-1.
Ουδείς είναι σε θέση να αφαιρέσει το στέμμα και τη λαμπρότητα της βασίλισσας. Αυτό θα το κάνει μόνον για πλάκα ο γελωτοποιός της Αυλής.
Η Ρεάλ είναι αυτή που είναι. Και είναι κατασκεύασμα δεκαετιών, όχι μιας νύχτας με φεγγάρι. Το ίδιο η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Μπάγερν, η Μπαρτσελώνα. Το εκτόπισμα τους δεν θα το ορίσει ένα αποτέλεσμα, ένα πρωτάθλημα, ένα τσάμπιονς ληγκ.
Τριτοδεύτερος είναι στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι. Κακώς, λοιπόν, βγήκε στο γήπεδο να παίξει σαν ίσος προς ίσον με την Παρί Σαιν Ζερμαίν, η οποία βέβαια θέλει ψωμιά ακόμα για να εξελιχθεί σε Μάντσεστερ και Μπάρτσα.
Πού πας, ωρέ Καραμήτρο; Το 4-1, που θα μπορούσε να ήταν αλά Γαλατά 6-1, δεν το «πέτυχε» η Παρί, που σίγουρα δεν είναι στα καλά της αυτή την εποχή, αλλά ο Ολυμπιακός.

Γιατί γνώρισε τη συντριβή ο Ολυμπιακός από την Παρί, γράφει ο apodytiriakias.gr

Πριν φθάσω στο 1-4, στο αποτέλεσμα. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός που συγκίνησε τον κόσμο. Ένας σπουδαίος Ολυμπιακός που έδειξε ότι δεν προέρχεται από τη λεχριτοσύνη του ελληνικού πρωταθλήματος, με δύναμη, με σθένος, που δεν επέτρεψε να την απειλήσει η παριζιάνικη ομάδα.

Φοβερός Ολυμπιακός με δυο δοκάρια, μια γκολάρα, συγκλονιστικός, που όμως ήταν τόσο καλός, τόσο ενεργητικός, που...προκαλούσε την ανησυχία. Θα αντέξει στον ίδιο ρυθμό, στην ίδια ένταση και στο β' ημίχρονο;

Ένας άλλος Ολυμπιακός, δυστυχώς, εμφανίστηκε στην επανάληψη. Το ηφαίστειο έγινε παγόβουνο. Γιατί; Επειδή ο Ολυμπιακός με βενζίνα για 45 λεπτά ήθελε να τρέξει, να ανταγωνιστεί την αντίπαλο και στα 90'.

Δεν την άφησε την Παρί να κάνει τίποτα περισσότερο απο μία ευκαιρία, το γκολ, στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, ο οποίος, βέβαια δεν είχε απέναντι του την Ξάνθη, ούτε στον Λεβαδειακό. Και έγινε το 1-4, από την Παρί που έχασε και πέναλτυ.

Τουλάχιστον κόντρα στον Ολυμπιακό η γαλλική ομάδα έδειξε ότι είναι μια σκάλα πιο κάτω απο Τσέλσυ και Μάντσεστερ, Μπάρτσα και Γιουβέντους. Μειονεκτεί στην ανάπτυξη και ενώ επέμενε να κτυπήσει στον άξονα τελικά πέτυχε γκολ με κεφαλιά, από πλάγια, με στημένες φάσεις. Συμπέρασμα. Είχε και ο Ολυμπιακός “συμμετοχή” στη βαρειά του ήττα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: