Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η γκολάρα του Βάις ήταν αξίας 85 εκατομμύριων!

Παραμιλάνε όλοι με το γκολ του Βάις κόντρα στην Παρί. Ένα γκολ και μία ενέργεια που θα ζήλευε μέχρι και ο ...Κριστιάνο Ρονάλντο. Πόσο ...κοστίζει, όμως, η γκολάρα του Σλοβάκου; Ούτε λίγο, ούτε πολύ κοντά στα ...86 εκατομμύρια ευρώ! Και γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά επειδή τόσο κόστισαν στην Παρί οι δύο ποδοσφαιριστές, Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος, που "έφαγαν" τις απανωτές "ποδιές" από τον άσο του Ολυμπιακού! Φοβερό; 
Μιλάμε για παίκτες πολύ μεγάλης αξίας που ο Βάις στη φάση του γκολ τους "γλέντησε" κανονικά λες και ήταν ο ...Μέσι! Μία σπουδαία ενέργεια από τον Σλοβάκο κόντρα σε σοβαρούς παίκτες και στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, για μην ξεχνιόμαστε. Δεν μιλάμε, δηλαδή, για το ελληνικό πρωτάθλημα που οι βιρτουόζοι ποδοσφαιριστές κάνουν έτσι κι αλλιώς "πλάκα" σε αμυντικούς δεύτερης κατηγορίας.
Και να δείτε που αυτό το γκολ θα ανεβάσει πολύ τις "μετοχές" του Βάις στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Ήταν ένα τέρμα μεγάλης κλάσης που το βλέπουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα μόνο από παίκτες παγκοσμίου φήμης.
Θυμηθείτε το απίστευτο σλάλομ του Βάις και πώς πέρασε σαν σταματημένους τους παίκτες της Παρί. 





Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: