Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα κάνει καριέρα ο Σταυρόπουλος»

aristhessaloniki
Ο προπονητής της Κ-17 του Άρη ,Στέλιος Ζιώγας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στις ακαδημίες:
Αρχικά είπε:
«Όπως έχω δηλώσει και πρόσφατα προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα δεν παραβλέπουμε τις επιτυχίες. Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα σύλλογο που είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να πρωταγωνιστήσουμε σε κάθε διοργάνωση. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε την παραγωγή ταλέντων με τις επιτυχίες ώστε να μην κάνουμε το ένα εις βάρος του άλλου. Πάντα θα υπάρχουν ταλέντα. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι μεθοδικός και οργανωμένος για να τα αναπτύξεις και να φτάσουν να παίζουν  στην πρώτη ομάδα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να οργανωθούμε ώστε μετά από δύο –τρία χρόνια κάποια από αυτά τα παιδιά να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα με επιτυχία»
Για την συνεργασία της κ17 με την Κ20 και το ανδρικό:
«Με την βοήθεια του τεχνικού διευθυντή έχουμε άριστη συνεργασία. Με το ανδρικό επειδή το τεχνικό τιμ είναι καινούργιο και έχει άλλες προτεραιότητες πρέπει να μάθει πρώτα τους παίκτες και στην συνέχεια θα υπάρχει συνεργασία»
Για τον νεαρό Σταυρόπουλο:
«Τον γνωρίζω εδώ και δύο χρόνια γιατί όταν ήμουν προπονητής σε ερασιτεχνική ομάδα τον είχα αντίπαλο. Το ξέρω καλά. Είναι χαρακτήρας χαμηλών τόνων και όλα αυτά που δείχνει μέσα στο γήπεδο είναι θέμα χαρακτήρα και δουλειάς. Ακριβώς τα ίδια που έκανε στο ερασιτεχνικό τα κάνει και στο επαγγελματικό και πιστεύω ότι θα κάνει καριέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: